صفحه اصلی

آخرین مقالات

latest articles

حفظ خانه سالم و دوستدار محیط زیست

حفظ خانه سالم و دوستدار محیط زیست

۳۰ مهر ۱۳۹۸

انتخاب های سازگار با محیط زیست برای خانواده و خانه شما، می تواند نشانه ای از انتخاب های سالم باشد. روش های زیادی برای راحت بودن شما در خانه وجود دارد، بعنوان مثال می توان به مصرف خوراکی های محلی و گیاهان خانگی اشاره کرد.

افزایش pH ادرار با یک داروی خوراکی حاوی جوش شیرین
جرم گیری و سفید کردن دندان با خمیرجوش شیرین

جرم گیری و سفید کردن دندان با خمیرجوش شیرین

۲۵ شهریور ۱۳۹۸

تغییر رنگ دندان، به ویژه در دندان های ناحیه قدامی فک بالا شایع است، که این تغییر رنگ (لکه های بیرونی و یا درونی) می تواند ذاتی یا طبیعی باشد. سفیدی دندان ها بعنوان یکی از مولفه های اصلی در ادراک زیبایی شناسی دندان و جذابیت شخصی می باشد.

آب معدنی آشامیدنی

آب معدنی آشامیدنی

۱۴ مرداد ۱۳۹۸

مواد معدنی آب آشامیدنی، بخشی از فرایند تصفیه آب شامل نمک زدایی، بازسازی، تقویت خاصیت قلیایی آب و ... است. این گروه شامل طیف متغیری از محصولات شامل گرید غذایی بیکربنات پتاسیم، گرید غذایی سولفات منیزیم و گرید غذایی بیکربنات سدیم می باشد.

تاثیر بیکربنات سدیم بر مصرف خوراک و هضم شکمبه

تاثیر بیکربنات سدیم بر مصرف خوراک و هضم شکمبه

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸

طبق مطالعات انجام شده، بره ها قادر هستند که جهت تامین احتیاجات غذایی خود، از خوراکی که بصورت آزاد در اختیارشان قرار گرفته بصورت انتخابی استفاده کنند، که این خوراکها از نظر انرژی قابل متابولیسم، پروتئین خام و نرخ هضم در شکمبه متفاوت هستند (جیمز و کیریازاکیس، ۲۰۰۲). مصرف جیره های غنی از غلات منجر به کاهش pH شکمبه می شود، که در نتیجه، فرایند دآمینه شدن کمتر شده و متعاقب آن غلظت آمونیاک در شکمبه کاهش می یابد.

بررسی امکان استفاده از جوش شیرین توسط خانم های باردار

بررسی امکان استفاده از جوش شیرین توسط خانم های باردار

۲۴ فروردین ۱۳۹۸

دوره بارداری دروه بسیار حساسی هست. از آنجایی که بسیاری از اجزای خوراک چندین خاصیت دارویی دارند و ثابت شده که مصرف این مواد مغذی می تواند جهت درمان خانگی موثر باشد، خانم های باردار باید با دقت بیشتری مراقب تغذیه خود و حتی داروهایی که مصرف می کنند باشند.

پاسخ های التهابی به اسیدوز شکمبه ای تحت حاد

پاسخ های التهابی به اسیدوز شکمبه ای تحت حاد

۱۹ آبان ۱۳۹۷

اسیدوز شکمبه ای تحت حاد در اثر مصرف مقادیر بیش از حد دانه های غلات، به ویژه جو، در نشخوارکنندگان اتفاق می افتد. در طی اسیدوز شکمبه ای تحت حاد نرخ تولید و جذب اسیدهای چرب فرارکوتاه زنجیر افزایش می یابد و منجر به کاهش pH شکمبه می شود.

تنظیم جیره ای سنتز چربی شیر

تنظیم جیره ای سنتز چربی شیر

۸ مهر ۱۳۹۷

چربی عمده ترین جز انرژی در شیر است و برای بسیاری از ویژگی های فیزیکی، ویژگی های تولیدی و ویژگی های ارگانیک شیر و تولیدات شیر در نظر گرفته می شود. چربی شیر به طور غالب شامل تری گلیسیریدها (بیش از ۹۵ درصد) در همه پستانداران است، اما میزان چربی واقعی شیر در گونه های مختلف متفاوت است.

تغذیه، ایمنی و ورم پستان

تغذیه، ایمنی و ورم پستان

۴ شهریور ۱۳۹۷

ورم پستان یکی از ناهنجاری های رایج در گاوداری هاست و از لحاظ مالی یکی از پرهزینه ترین بیماری در صنعت شیری می باشد. به طور کلی خسارت این بیماری سالانه تقریباً ۸/۱ میلیون دلار است به طورکلی خسارت هر گاو ۱۰۴ الی ۲۰۰ دلار در سال می رسد. این اتلاف شامل کاهش تولید شیر، شیرهای دور ریخته شده، هزینه جابجایی، کار اضافی، درمان و خدمات دامپزشکی می باشد. افزایش شیوع این بیماری باعث افزایش ریسک باقی مانده های آنتی بیوتیک در غذاهای انسان و همچنین افت کیفیت شیر را در پی دارد.

اثر جوش شیرین بر مصرف و نرج جذب ایمونوگلوبین جی در گوساله ها

اثر جوش شیرین بر مصرف و نرج جذب ایمونوگلوبین جی در گوساله ها

۱۴ مرداد ۱۳۹۷

در گاو، جفت سینپیتلیاکریال از انتقال ایمونوگلوبین مادر به جنین جلوگیری می­کند و منجر به بروز هیپوگاماگلوبولینمیا (کمبود گلوبین) در گوساله تازه متولد شده می­شود. بنابراین گوساله­هایی که بتواند به میزان کافی ایمونوگلوبین جی از طریق مصرف آغوز جذب نمایند از غلظت بالای ایمونوگلوبین­ها بویژه ایمونوگلوبین جی برخوردار خواهند شد.

پیشگیری از اسیدوز متابولیکی در گوسفندها با جوش شیرین

پیشگیری از اسیدوز متابولیکی در گوسفندها با جوش شیرین

۱۹ تیر ۱۳۹۷

اسیدوز متابولیکی سیستمیک از طریق کاهش ترشح یون بیکربنات و یا از طریق افزایش استفاده از آن بعنوان بافر منجر به کاهش غلظت یون بیکربنات در خون می شود. یکی از دلایل اصلی اسیدوز متابولیکی در نشخوار کنندگان، اسیدوز شکمبه ای است که در گاوهای شیری و گوشتی، گوسفندها و بزها رایج است.

همکاران و حامیان

برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق کانال‌های ارتباطی با ما در ارتباط باشید...